Jag som driver Ariel Ekonomi heter Felicia Zälle och jag har mångårig erfarenhet av redovisning och har även startat och drivit flera företag. Så jag vet både hur det är att vara företagare och att hjälpa andra företag.

Min erfarenhet är att företag lägger ner massor med onödig tid på företagets redovisning.
Idag finns det bättre sätt att jobba på som sparar mycket tid, avlastar och ger er som företagare total kontroll över företagets ekonomiska situation. Just nu.

Läs mer nedan om hur vi jobbar.

Vi har valt att jobba digitalt och erbjuder bokföring på ett traditonellt sätt men även i realtid med ett program som heter Procountor.

Vi har erfarenhet av och kan de flesta bokföringsprogram såsom Fortnox, Visma, Björn Lundén, Bokio, Procountor osv. och är därför flexibla om du som kund önskar jobba i något specifikt bokföringsprogram. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ditt företag.

Beroende på hur stort företaget är och vilka behov ni har kan vi arbeta på olika sätt – för att effektivisera arbetet med bokföringen och skapa mer kontroll för er över er ekonomiska situation.

Så funkar det:
Vi använder oss av vår kundportal för att kommunicera, skicka in underlag och lönespecifikationer – allt enligt reglerna för GDPR.

I portalen kopplar vi på de program ert företag behöver – såsom Kivra och bokföringsprogram.

Med bokföring i realtid kan ni när som helst logga in och kolla hur företagets resultat och likviditet såg ut fram tills igår.
Med traditionell bokföring gör vi klart bokföringen efter att vi fått in underlagen från er och rapporterar sedan hur perioden sett ut och vilka skatter som ska betalas in.